نمایشگاه مواد غذایی و صنایع وابسته سیال فرانسه - Sial
نمایشگاه SIAL نمایشگاه جهانی مواد غذایی است که هر دو سال یکبار در شهر پاریس برگزار میگردد و به صورت اختصاصی به صنعت مواد غذایی و محصولات وابسته به آن از مواد خام و اولیه گرفته تا محصولات نهایی و پختهشده و آماده جهت ارائه در بازار می پردازد.
این نمایشگاه به دلیل تعداد شرکتکنندگان و وسعت محصولات ارائهشده به عنوان معتبرترین و وسیعترین نمایشگاه مواد غذایی جهان شناخته میشود که برای اولین بار در سال ۱۹۶۴ با همکاری چند گروه غذایی در پاریس شروع به کارکرد و در اولین دوره آن با عنوان هفتهی بینالملی غذا که در لدفانس (La Défense) و در مرکز صنعت و تکنولوژی های نوین (CNIT) برگزار گردید ۲۶ کشور شرکت کردند.
مکان برگزاری نمایشگاه در سال ۱۹۶۶ تغییر یافت و تا سال ۱۹۸۴ در مرکز تجارت ورسای (Versailles) پاریس برگزار گردید. از سال ۱۹۸۶ به بعد نیز نمایشگاه درمحل پارک نمایشگاهی شهر ویلپنت (Villepinte) واقع در شمال پاریس برگزار می گردد.
پراکندگی موضوعات نمایشگاهی را میتوان بصورت زیر خلاصه کرد:
- توزیع و پخش
- سوپرمارکتها و فروشگاههای بزرگ
- مراکز خرید
- تجار و عمدهفروشان
- صادرکنندگان و واردکنندگان
- سرویسهای غذایی
- تهیه غذای آماده
- سرویسهای کترینگ و تحویل در محل
- توزیع کنندگان
- صنعت غذایی
- تولید
- تبدیل
- غذاهای بستهبندی و پرسشده
سیال با گردهم آوردن تکنولوژیهای نوین و جدیدترین تجهیزات صنعت تولید مواد غذایی از جمله:
- فرایندهای تولید مواد غذایی
- مدیریت و کنترل تولید
- طراحی کارخانه ها
- ساخت ونگهداری
- بهداشت
به شیوهای خاص به صنعت مواد غذایی و تولید آن میپردازد.
افزودن دیدگاه جدید