نکات سفر به نپال

Body: 
  • نکات بهداشتی و مربوط به سلامت را جدی بگیرید، مخصوصا شست و شوی دست‌ها با صابون‌هایی که همیشه همراهتان است.
  • در صورت سفر به مناطق جنگلی، وسایل دفاعی و داروهای ضد مارگزیدگی را تهیه نمایید.
  • اگر قصد صعود به کوه دارید، حتما با گروه مجربی همراه شوید و از سفرهای انفرادی بپرهیزید.
  • در مورد نحوه خبردادن به اورژانس و استفاده از هلیکوپترهای اورژانسی کسب اطلاع کنید.
  • نرم افزارهای GPS و نقشه‌های مورد نیاز را حتما تهیه نمایید.
  • در سفر به مناطق جنگلی استفاده از اسپری یا پماد دفع کننده حشرات «Insect Repellent» توصیه می‌شود.
  • پوشاک مناسب مناطق سرد را حتما به همراه داشته باشید.
  • به فرهنگ عمومی مردم احترام بگذارید. به طور مثال از دست زدن به پیاله‌های آب مخصوصا با دست چپ، خودداری کرده و مراقب گدایان کنار پیاده رو و خیابان باشید که لگدمال نشوند.
  • به هنگام بازدید از معابد، با توجه به محدودیت ورود غیرهندوها، حتما از اجازه ورود خود مطمئن شوید.
  • موقع چانه‌زدن در بازار، مهربان باشید. با توجه به فقیر بودن اغلب مردم، از توهین به آنها خودداری کرده و کمی بخشنده باشید.

سفر به نپال

امنیت در نپال

بعد از سقوط دولت وابسته به مائوئیست‌ها، اوضاع سیاسی این کشور فقیر مبهم بوده و احتمال دارد هر آن شاهد تظاهرات اعتراضی و یا اعتصاب باشید. بنابراین قبل از سفر حتما از اوضاع داخلی کشور و همینطور شهرهایی که می‌خواهید به آنها سفر کنید، کسب اطلاع کنید.
در صورتی که برنامه سفر بلندمدتی دارید، حتما به نزدیکان و در صورت امکان به مسئولان سفارت اطلاع بدهید. شهرهای نپال بعد از پایان جنگ داخلی دارای امنیت خوبی هستند. با این همه جوانب احتیاط را رعایت کنید.
در فصول بارانی از پرواز با هواپیماهای کوچک خصوصی خودداری کنید و در هنگام رانندگی در جاده‌های باریک و غیرآسفالت این کشور مراقب باشید.
در صورت صعود به ارتفاعات، توصیه‌های رهبر گروه را جدی بگیرید و از هرگونه تک‌ روی بپرهیزید.
احترام به مذهب و رسومات مردمان بومی این کشور و پرهیز از توهین و رفتار غیرمودبانه به هنگام حضور در معابد دیگر نکته لازم و مهم در سفر به این کشور است.

سفر به نپال

سلامت در نپال

سیستم سلامت این کشور بسیار عقب افتاده است بنابراین نکات بهداشتی را حتما رعایت کرده و برخی تجهیزات را به همراه خود داشته باشید. به طور مثال صابون، مسواک و خمیردندان و قرص‌های ضدعفونی کننده آب آشامیدنی را حتما داشته باشید. در صورت امکان ماده ضدعفونی کننده سبزیجات و میوه‌ها را نیز تهیه نمایید تا از بیماری‌هایی فراگیر مثل اسهال درامان بمانید.
تجهیزات پزشکی ضروری و کمک‌های اولیه مورد نیاز مانند انواع باند و چسب زخم، محلول ضدعفونی کننده و نیز قرص‌های دافع حشرات و برخی داروهای مسکن و ضددرد و ضد اسهال و شکم درد را به همراه داشته باشید. در صورت امکان سرم یا آمپول ضد مارگزیدگی را نیز تهیه نمایید.
در صورتی که بیماری خاصی دارید، حتما همراهانتان را در جریان بگذارید و محل قرارداشتن داروها را به آنها اطلاع بدهید.

شماره تلفن‌های ضروری

پلیس: ۱۰۰
پلیس گردشگری: ۴۲۲۶۳۵۹ - ۴۲۲۶۴۰۳
تاکسی شبانه: ۲۲۴۳۷۴
فرودگاه تریبوان: ۴۷۲۲۵۶ - ۴۷۱۹۳۳
اورژانس صلیب سرخ: ۲۲۸۰۹۴
اداره گردشگری و توریسم: ۴۲۵۶۲۲۹ - ۴۲۵۶۹۰۹

توصیه‌های عمومی سفر

ما در هنگام مسافرت به کشورهای دیگر، سفیر فرهنگی ایران هستیم. از توهین به پرچم و نمادهای ملی کشور مقصد به شدت خودداری فرمایید.
رعایت اصول زندگی اجتماعی که در همه جا مورد احترام است: مثلا از اشاره به افراد و لمس دیگران بدون اجازه خودداری نمایید، به غریبه‌ها لبخند نزنید و ... . همینطور از بلند حرف زدن بپرهیزید.
از صحبت در مورد مسائل سیاسی هر کشور بپرهیزید.
سعی کنید نقشه‌ی هر منطقه را قبل از ورود و یا در بدو ورود تهیه کنید.

توریست در نپال
بردن تعدادی کنسرو نیز پیشنهاد می‌شود تا در مواقعی که دسترسی به رستوران ندارید استفاده نمایید. نکات ایمنی لازم برای استفاده از کنسروها، بخصوص کنسرو ماهی برای جوشاندن به مدت حداقل بیست دقیقه را حتما اجرا کنید تا خدای نکرده مشکلی در سفر شما پیش نیاید.
در مورد بقایای آثار تاریخی مراقب باشید. معمولا دست زدن به این آثار ممنوع است.
قبل از ورود به هر کشوری در مورد ممنوعیات ورود دارو به آن کشور تحقیق کنید تا مشکلی ایجاد نشود. در بعضی کشورها وارد کردن یک برگ استامینوفن هم غیرقانونی است.
تا حد امکان، از اعتماد به دیگران خودداری نمایید.
حتی الامکان سعی کنید به اصطلاح "توی چشم نباشید". کوله پشتی، دوربین دور گردن و عینک دودی و صندل مشخصه‌های بارز یک توریست است که برای شما چیزی جز خطر سرقت و گرانفروشی به همراه نخواهد داشت.
از هرگونه دعوا دوری کنید.
شماره و آدرس سفارت و کنسولگری‌های ایران و شماره‌های ضروری هر کشور را به همراه داشته باشید.
 

افزودن دیدگاه جدید